Lagardere Travel Retail otevřela novou prodejnu

pondělí, 12. června 2017, 06:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Lagardere Travel Retail otevřela na Letišti Václava Havla Praha prodejnu nového konceptu, první svého druhu a zároveň největší v České republice. V souvislosti s vybudováním nové prodejny proběhla i částečná rekonstrukce vstupní části Terminálu 1.

„Nově otevřená obchodní zóna je koncipována jako tzv. walk-through, což je oblíbený, moderní a vyhledávaný koncept známý ze světových letišť, který cestujícím umožní si produkty lépe prohlédnout a vyzkoušet. A pokud nechtějí nakupovat, široce pojatý průchod umožní rychlý přesun do odletové čekárny,“ uvedl Václav Řehoř, předseda představenstva Letiště Praha. V mezinárodních měřítkách se podle jeho slov daří zavedením walk-through konceptu zvyšovat výnosy prodejen o 20-30 %.

Nová prodejna má rozlohu téměř 1 500 m². Nabídka zahrnuje kategorie parfémy a kosmetika, elektronika, alkohol, tabákové výrobky, cukrovinky a doplňkový cestovní sortiment.

Rozvojové plány Letiště Praha na rozšíření Terminálu 2 do budoucna počítají s tím, že podobný koncept obchodní zóny vznikne také na druhém terminálu Letiště Václava Havla Praha.

Duty free obchodní zóna
Duty free obchodní zóna
Duty free
Duty free obchodní zóna

-mav-