Partnery MFF Karlovy vary jsou Mall i Česká zbrojovka

úterý, 20. června 2017, 13:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Do řad partnerů 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, který se koná od 30. června do 8. července, přibyli dva noví hráči. Mezi partnery se zařadil internetový prodejce Mall.cz, oficiálními podporovateli se stala Česká zbrojovka a průmyslový holding Czechoslovak Group.

Společnost Mall.cz již nyní spustila speciální festivalovou kampaň. Jejím cílem je na filmovou událost naladit zákazníky i filmové fanoušky.

mallcz_vizual

V místě dění, ve Smetanových sadech v Karlových Varech, vytvoří Mall.cz relaxační a zábavní zónu Mall.cz Park. „V rámci celého festivalového týdne máme naplánovaný pestrý program pro širokou veřejnost. Chceme ukázat, že Mall.cz je místem, kde každý najde to své, stejně tak jako na karlovarském filmovém festivalu,” popisuje Tereza Hajná, která kreativní koncept s interním týmem Mall.cz vytvořila. Produkci parku zajišťuje eventová agentura M-Ocean a o internetové připojení v rámci celého Mall.cz Parku se během festivalu postará společnost Socifi.

kv_kavarna

Součástí aktivace bude také Festival hvězdného nakupování s produktovým rozcestníkem ve filmovém stylu. V nabídce, která bude dostupná online a v Karlových Varech, bude zastoupena kolekce festivalového merchandisingu, včetně letošních vizuálů festivalu ze studia Najbrt či sběratelské sady hrnečků s motivy z minulých ročníků.

Partnerství s filmovým festivalem propsal Mall.cz také do spolupráce s Vysokou školou kreativní komunikace a Vyšší odborní školou Michael, z níž vzešel videospot, který propojující filmovou tematiku s posláním e-shopu. „Pro studenty byl tento projekt výbornou příležitostí, jak si vyzkoušet práci na reálné zakázce. Mohli ukázat svoji kreativitu a nabídnout jiný přístup a nové nápady. Klademe důraz na uplatnění našich absolventů, proto jsme uvítali možnost spolupracovat na reálném projektu s Mall.cz,” dodává Pavel Zingl, marketingový ředitel VŠKK.

-stk-