Captain Morgan vytvořil nejdelší bar v Česku

čtvrtek, 13. července 2017, 10:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka rumu Captain Morgan oslavila první narozeniny své kapitánské barové lodi, kotvící v Praze. U této příležitosti uspořádala 8. června na Smíchovské náplavce narozeninovou party, na kterou přišlo 15 tisíc návštěvníků. Kromě hudebního programu bylo součástí akce vytvoření 24 metrů dlouhého baru, který byl na místě notářem zapsán do České knihy rekordů jako aktuálně nejdelší bar v republice.

nejdelsibar

Letošní akci navštívilo o 4,5 tisíce lidí více než zahajovací party v loňském roce. „Věřím, že se nám opět podařilo úspěšně propojit unikátní koncept eventu, který se zároveň konal na suchu i na vodě,“ popsala Karolína Kubátová, brand manažerka společnosti Stock Plzeň Božkov. Akce byla podpořena zejména na sociálních sítích, součástí komunikace byly i videopozvánky s účinkujícími a moderátorem Leošem Marešem. Doplnily ji PR aktivity.

lodcaptain

kapitanhenry

captainmorgan_dort

Na akci vystoupila kapela Rybičky 48, dále Majk Spirit + H16, Marek Ztracený, zahraniční skupina N.O.H.A. a Pavel Callta zazpíval společně s  Leošem Marešem. Závěr se nesl ve znamení barmanské show, kterou předvedli  barmani Tomasz Malek a Marek Posluszny.

Loď Captain Morgan je v provozu celoročně. Kromě paluby nabízí i bar v podpalubí.

-stk-