Lobkowicz uvádí na trh vlastní Cider Black Hill

středa, 26. července 2017, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Skupina Pivovary Lobkowicz uvádí na český trh vlastní jablečný Cider Black Hill. „Zahájením výroby Cideru Black Hill vstupujeme do zcela nového segmentu trhu. V cideru vidíme značný obchodní potenciál, neboť využijeme aktuální trend rostoucí poptávky po nových a neobvyklých příchutích,“ vysvětluje Jan Novák, marketingový ředitel skupiny Pivovary Lobkowicz. 

ciderblackhill

Cider Black Hill se vyrábí z kvašeného jablečného moštu. Je mírně perlivý a s obsahem 4,5 % alkoholu se řadí mezi tzv. polosuché cidery. Oslovit s ním chce Lobkowicz zejména ženy i muže ve věku 25-45 let, kteří žijí moderním životním stylem, tráví hodně volného času s přáteli, mají pozitivní myšlení a rádi experimentují.

K dostání bude v různých typech provozoven i velkoobchodů od příštího týdne po celé republice. Novinka bude komunikována v místě prodeje, na sociálních sítích a také na pivovarských slavnostech, kde proběhnou ochutnávky. Podpořena bude v lokálních médiích, v rádiu a tisku, o masivní ATL kampani však značka letos neuvažuje.

-stk-