Šéfredaktorkou Iconiq.cz se stala Zuzana Hošková

středa, 12. července 2017, 13:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Novou šéfredaktorkou lifestylového webu pro ženy Iconiq.cz se od 10. července stala Zuzana Hošková. Ve své pozici nahradí zakladatelku projektu Michaelu Hoškovou.

Zuzana Hošková, nová šéfredaktorka webu Iconiq.cz
Zuzana Hošková, nová šéfredaktorka webu Iconiq.cz

Zuzana Hošková působila dříve v titulech Home, InStyle či Marianne. Kromě vlastní obsahové náplně Iconiq.cz bude mít na starosti také budování značky na sociálních sítích Facebook a Instagram. Iconiq.cz přináší témata z oblasti módy, krásy, celebrit, cestování a designu. Letos na jaře prošel web rebrandingem, úpravou designu a optimalizací kódu. V měsíci červnu dosáhl dle Google Analytics 86 199 unikátních uživatelů.

Iconiq.cz patří do portfolia společnosti Premium Media Group, která dále vlastní měsíčník Estate specializovaný na luxusní nemovitosti, odborný dvouměsíčník Architect+, časopis Premium Golf, Ski magazín a webový portál parizskaulice.cz. Majoritním vlastníkem společnosti je Jaroslav Havel, zakládající a řídící partner největší česko-slovenské advokátní kanceláře Havel, Holásek &. Dalšími akcionáři jsou Milan Hejl, Managing Partner PR agentury AMI Communications, a Petr Hromádka, majoritní vlastník on-line marketingové agentury Hokosoft.

-stk-