Raiffeisenbank v kampani sází na slovní hříčku

čtvrtek, 17. srpna 2017, 13:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od pondělí 21. srpna spustí Raiffeisenbank novou reklamní kampaň, v níž se opět představí detektiv Artur a jeho kolegyně Viktorie. Kampaň propaguje aktuální bonusovou sazbu za řádné splácení úvěru a její kreativa je založena na slovní hříčce.

„Věříme, že si díky malé slovní hříčce budou klienti naši nabídku na výhodnou půjčku pamatovat a že ji následně budou i hojně využívat,“ říká Michaela Kuželová, manažerka marketingové komunikace Raiffeisenbank. Slovní hříčka je přitom založena na přeslechnutí jména skladatele Puccini, jehož árii Nessun dorma z opery Turandot Viktoria poslouchá. Vlivem hlasité hudby se však domnívá, že jí Artur pokládá otázku: „Půjčí mi?“

Kampaň bude nasazena v průběhu celého podzimu v televizi a na internetu, doplní ji komunikace na pobočkách. „Pro potřeby online prostředí jsme si pohráli s formátem videa. Klasické převzetí TV spotu jsme nahradili selfie videem s oběma herci natočeným na mobilní telefon. Působí tak více autenticky a svým zpracováním odpovídá potřebám této cílové skupiny,“ dodává Michaela Kuželová.

Kampaň vznikla pod režisérskou taktovkou Tomáše Řehořka, produkci zajistila společnost Armada Films a za kreativní stránkou opět stojí reklamní agentura Made by Vaculik.

-stk-