ČOV chce kampaní přilákat mladé lidi ke sportu

pátek, 22. září 2017, 18:46 Aktuality, Reklama MediaGuru

Český olympijský výbor (ČOV) od poloviny září komunikuje kampaní, s níž chce podpořit nejen svou značku Czech team, ale i sport jako takový. Cílem je ke sportu přilákat zejména mladé lidi. „Chceme je inspirovat, připomenout pozitivní sportovní vzory,“ přiblížil předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval.

Kampaň pracuje s akčními fotografiemi úspěšných českých sportovců, mezi nimiž je například olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková, dvojnásobný olympijský medailista a světový šampion v rychlostní kanoistice Josef Dostál, jeden z nejlepších sportovních lezců světa Adam Ondra, mistr světa a bronzový olympijský medailista ve vodním slalomu Jiří Prskavec a stříbrná medailistka ze Světového poháru skikrosařka Andrea Zemanová.

prskavec_jiri-003

samkova_eva-003

dostal_josef

ondra_adam

zemanova_andrea-003

„Chceme ukázat mladé, autentické, pozitivní a vtipné mladé lidi plné energie, kteří mají svou vlastní filozofii života,“ vysvětlila ředitelka marketingu ČOV Petra Šubrtová. K vidění budou tyto fotografie, jež vytvořil Herbert Slavík,outdooru a na sociálních sítích. Na kampani se rovněž podílel grafika Milan Jaroš.

-stk-