Hamé chystá animovaný spot s Koukalovou

pátek, 15. září 2017, 13:54 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Hamé připravuje reklamní spoty na podporu nové řady ovocných snacků EasyFruit, kterými cílí na školáky. Spoty budou částečně animované, jejich tváří je ambasadorka značky Hamé – biatlonistka Gabriela Koukalová. 

hame_koukalova

„Jde o kombinaci hrané akce s animovanými postavičkami a tito malí darebáci pomáhají Gábině v ošemetných situacích během závodu,“ popsal natáčení režisér Petr Babinec s tím, že postavičky jsou vytvořené 2D technologií.

Vytvořené spoty budou součástí reklamní kampaně, která odstartuje se zahájením nového ročníku biatlonové sezóny na konci listopadu. Hamé pro ni využije marketingový mix, kromě televize také online a in-store aktivity. Na tuto kampaň budou příští rok navazovat speciální trade marketingové aktivace s vizuály, které také vznikly při tomto natáčení. Pod kampaní je podepsána agentura Kouzelná animace.

Hamé ve svých reklamních kampaních využívá české biatlonové hvězdy pravidelně. Od roku 2013 je hlavním partnerem Českého svazu biatlonu, s nímž nedávno prodloužila partnerství až do roku 2022.

-stk-