Prima od čtvrtka zařadí Take Me Out od TV Joj

pondělí, 11. září 2017, 10:47 Aktuality, TV MediaGuru

Ve čtvrtek 14. září se na obrazovkách TV Prima objeví v čase od 22:30 seznamovací reality show Take Me Out. Dva díly této reality show už odvysílala slovenská TV Joj, která ji připravila do vysílání jako jeden ze svých hlavních podzimních pořadů. Pořad moderují Jakub PrachařMilanem Juniorem Zimnýkovalem.

Seznamovací show Take Me Out společnosti FremantleMedia odstartovala v roce 2010 ve Velké Británii, a díky stále větší popularitě a milionům diváků má za sebou už osm sérií. Formát dosud lokalizovalo 34 zemí po celém světě včetně USA, Německa, Maďarska nebo Číny. V Indonésii na show dokonce navázaly spin-off formáty jako Take Him Out či Celebrity Take Me Out.

Take me out, foto: FTV Prima
Take Me Out, foto: FTV Prima

Take Me Out

Třicet nezadaných žen má jen letmý pohled na to, aby rozhodlo o budoucnosti přihlášených mužů v soutěži, a to prostřednictvím světelné hry. Pokud se dámám muž stojící naproti zalíbí, nechají svá světla zapnuta a vyvolený postoupí do dalšího kola. Pokud se jim ale z nějakého důvodu líbit nebude, světla zhasnou. V případě, že tak udělají všechny, muž ze hry vypadává a žádného rande se nedočká. Když se mu podaří úspěšně zdolat tři kola, karty se obrátí a začne si vybírat on. Pokud nakonec jeho vyvolená není proti, dvojice jde na své první rande, na kterém opět nechybí kamery. Diváci se pak vždy v následující epizodě dozvídají, jak to celé dopadlo.

-mav-