Prima vytahuje druhou řadu seriálu Polda

středa, 20. září 2017, 05:00 TV MediaGuru

Prima od začátku října zařadí nové díly druhé řady detektivního seriálu Polda.

Televize Prima se rozhodla posilnit podzimní program a od prvního říjnového týdne zařadit premiérové díly druhé řady detektivního seriálu Polda. Vyplývá to z programových plánů na uvedené období. Polda se má vysílat v sobotním prime-time od 20:15, první díl se představí 7. října.

Prima tak znovu šachuje se sobotním večerním programem. Původně v něm uváděla reality show Pevnost Boyard, kterou posléze přesunula na pátek. České filmy, které v návaznosti na tuto změnu zaujaly pozici v sobotním prime-time, se mají ale znovu zpět přesunout na páteční večer. Pevnost Boyard se má podle programových plánů vysílat v pátek večer do konce září, poté se v prvním říjnovém týdnu objevuje v pátečním večeru česká komedie Dvojníci.

Seriál Polda líčí příběh poručíka, který se po dvaceti letech v kómatu vrací zpátky do služby. V hlavní roli detektiva se opět představí David Matásek. Jednu z nových postav obsadí herečka Eva Jeníčková, která si zahraje matku jeho parťáka.

První řadu osmidílného seriálu Polda odvysílala Prima loni na podzim. Seriál v průměru sledovalo 840 tisíc diváků starších 15 let při podílu 19 %. Stejného podílu dosáhl seriál také v divácké skupině 15-69.

-mav-