Mafra v neděli odstartuje svůj seriál Single Man

pátek, 27. října 2017, 08:25 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Po seriálu Single Lady uvede Mafra nový původní seriál Single Man s Markem Taclíkem.

Marek Taclík jako ústřední tvář seriálu Single Man, foto: Mafra

Marek Taclík jako ústřední tvář seriálu Single Man, foto: Mafra

První díl nového seriálu Single Man, který připravila skupina Mafra a její videoserver Playtvák.cz, odstartuje v neděli 29. října. Single Man má celkem sedm epizod a hlavní roli ztvárnil Marek Taclík.

„Single Man navazuje na úspěch seriálu Single Lady, který jsme odvysílali letos na jaře. Potvrdilo se nám, že krátké seriálové formáty  fungují a jejich obliba stále roste. I proto jsme se rozhodli v jejich natáčení pokračovat v dalších sezonách,“ uvedl Vladimír Mužík, ředitel Mafra TV, pod níž spadá internetová televize Playtvak.cz.

Hrdinou příběhu je čtyřicetiletý Filip, opravdový „Single Man“, který jím však být nechce a hledá pravou lásku. Při hledání zažije desítky rande s komickými až tragickými konci. Rande naslepo s Filipem podstoupí například Eva Decastelo, Hana Vagnerová, Elizaveta Maximová a další.

Scénář seriálu Single Man napsali společně Dominik Landsman (Deník moderního fotra) a Vít Karas (Kapitán Exner, Dokonalý svět), který se ujal i režie seriálu.

Celá produkce probíhala stejně jako při natáčení Single Lady pod záštitou Lucky Man Films Davida Ondříčka. Seriál bude také doplněn doprovodným blogem na iDnes.cz, který jménem hlavního hrdiny Filipa píše scenárista Dominik Landsman.

-mav-