Afsahi, Marek a Bednář rozšířili představenstvo VLM

pátek, 2. února 2018, 11:20 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Vltava Labe Media má nově pětičlenné představenstvo, nastupují do něj manažeři vydavatelství.

Od ledna 2018 rozšířil vydavatelský dům Vltava Labe Media počet členů statutárního orgánu z tří na pět. Ke stávajícím členům představenstva Vítu Nantlovi a Dominice Kalinové byli jmenováni další tři členové představenstva: Jitka Afsahi, ředitelka divize časopisů, Petr Marek, ředitel divize Deník a Petr Bednář, ředitel digitální divize.

Změny ve správních orgánech firmy navazují na změny ve vedení vydavatelství, kdy k 1.1. 2018 nahradil dosavadního generálního ředitele a předsedu představenstva Michala Klímu v obou funkcích finanční ředitel Vít Nantl. Na post ředitelky pro finance a správu se vrátila z mateřské dovolené Dominika Kalinová.

Ředitel divize Deník Petr Marek nově zodpovídá i za řízení tiskáren (působících pod obchodním názvem Novotisk) v Praze a Olomouci, patřících do portfolia vydavatelského domu.

Dominika Kalinová, foto: VLM

Dominika Kalinová, foto: VLM

Jitka Afsahi, foto: VLM

Jitka Afsahi, foto: VLM

Petr Bednář, foto: VLM

Petr Bednář, foto: VLM

Petr Marek, foto: VLM

Petr Marek, foto: VLM

Vít Nantl, foto: VLM

Vít Nantl, foto: VLM

„Rozšíření počtu členů představenstva a přerozdělení kompetencí v rámci nejvyššího vedení má za cíl zajištění efektivního a rychlého rozhodování. Máme před sebou velké množství strategických rozvojových projektů, které bychom rádi v roce 2018 uvedli v život,“ komentoval rozšíření počtu členů představenstva vydavatelství jeho generální ředitel Vít Nantl.

-mav-