Mobilboard vstupuje na pražský trh

úterý, 2. ledna 2018, 08:25 Outdoor MediaGuru

Zlínská společnost zaměřená na prodej venkovní reklamy na vozech veřejné dopravy otevírá pobočku v Praze.

Jednatelka Radmila Pospíšilová po podpisu smlouvy, foto: Mobilboard

Jednatelka Radmila Pospíšilová po podpisu smlouvy, foto: Mobilboard

Od začátku nového roku otevírá společnost Mobilboard, specialista na outdoorovou reklamu ve veřejné dopravě, pražskou pobočku Mobilboard Praha a nabízí nové formáty na 230 autobusech pražské integrované dopravy (PID). Činnost pražské pobočky má být zaměřena na prodej reklamních ploch v exkluzivní síti vybraných linek MHD a PID v rámci Prahy a okolí. Také má zajišťovat reklamní plochy na dálkových autobusových linkách směr Praha. Děje se tak na základě uzavřené smlouvy se společností Arriva City, největším soukromým autobusovým dopravcem na území hlavního města Prahy. 

Podle majitelky společnosti Radmily Pospíšilové plánuje Mobilboard spustit na 230 autobusech prodej nových formátů. V blízké době má být jejich přehled zobrazen na speciální microsite zde. Připraveno je devět exteriérových formátů a čtyři interiérové reklamní formáty. Novinkou má být nová inzertní plocha MB poster 100x30, kterou Mobilboard nabízí už několik let na Slovensku. „V plánu jsou další aktivity a cílené balíčky produktů, které doposud na pražských autobusech nebyly realizovány. Pro zákazníky jsou připraveny zvýhodněné ceny pro první čtvrtletí roku, tedy do března 2018,“ přibližuje Radmila Pospíšilová.

Reklamní formát MB Poster, foto: Mobilboard

Reklamní formát MB Poster, foto: Mobilboard

Mobilboard chce také provázat všechny formáty v rámci česko-slovenských kampaní. „Síla účinku je v jednotném rozměru, stejném provedení a ekonomicky výhodném prodeji z jednoho místa,“ dodává Pospíšilová.

Mobilboard je zlínskou společností, která působí na reklamním trhu s transportem patnáct let. Od roku 2013 provozuje mediazastupitelství sdružující nabídky většiny dopravců v rámci ČR a SR pod obchodním názvem Mobilboard Transport Network. Aktivní je také na slovenském trhu.

-mav-