Nova odhaluje pořady pro jaro, zahájí Robinsonův ostrov

úterý, 16. ledna 2018, 07:40 TV MediaGuru

Stejně jako loni na jaře ho Nova zařazuje do vysílání dvakrát týdně.

Robinsonův ostrov, foto: TV Nova

Robinsonův ostrov, foto: TV Nova

Televize Nova zahájí od pondělí 5. února vysílání druhé řady reality show Robinsonův ostrov. Pořad nabídne stejně jako v loňském roce dvakrát týdně: v pondělí od 21:15 a ve středu od 21:35.

Nova volí pro soutěžní reality show, ve které jde o „přežití", stejné vysílací časy jako loni na jaře, kdy nabídla první řadu pořadu, v originále známém jako Survivor.

Robinsonův ostrov se tak zařadí k dalším pořadům, které Nova připravila pro letošní jaro. Od ledna už vysílá seriál Specialisté a na jaře také uvede novou řadu pěvecké show SuperStar. Pokračují vlajkové seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě a v průběhu následujících týdnů lze očekávat upřesnění jarního programového schématu.

Loňskou první řadu show Robinsonův ostrov umístila Nova do druhého prime-timového okna od 21:30. Pořad, vysílaný od ledna do května, v průměru sledovalo 612 tisíc diváků starších 15 let. Průměrný podíl na sledovanosti v komerční skupině 15-54 představoval 24 %. Pořad lákal spíše mladší publikum, v cílové skupině žen ve věku 15-24 představoval podíl 42 %.

I druhou řadou bude provázet moderátor a komentátor Ondřej Novotný.

Televize Nova natáčela druhou řadu reality show v jihovýchodní Asii, v prostředí Filipín, na poloostrově Caramoan a přilehlých ostrovech. Pořad vznikl na základě zahraniční licence formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions, v distribuci společnosti Banijay Rights a v produkci Paprika Studios.

-mav-