Henkel podporuje v TV švédskou značku Barnängen

čtvrtek, 28. června 2018, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kampaň švédské kosmetické značky Barnängen staví na životním stylu lagom.

Zdroj: FB Barnängen Stockholm

Zdroj: FB Barnängen Stockholm

Od června podporuje společnost Henkel svou švédskou kosmetickou značku Barnängen. Na český trh byla uvedena na podzim loňského roku, kdy byly představeny sprchové krémy a gely, tělová mléka, balzámy a oleje. 

Od svého vstupu byla značka podporována na internetu, zejména na Instagramu ve spolupráci s ambasadorkou Natálií Kotkovou, a také v tisku a místě prodeje. Nyní začala komunikovat i v televizi, kde bude k vidění až do srpna. 

Barnängen ve své komunikaci staví především na svém švédském původu, estetice i historii. Je známá pro své ikonické tuhé mýdlo, uvedené na trh už v roce 1873 a dodávané na švédský královský dvůr. „Značka nabízí účinnou a vyváženou péči pro pokožku, stejně tak jako zážitek ze švédského životního stylu zvaný lagom. Tento životní styl se vyznačuje vyvážeností v různých aspektech lidského života a znamená ,Ani moc. Ani málo. Prostě tak akorát’,“ popisuje Aleš Malenka, ředitel divize Beauty Care Henkel CZ/SK. 

Zdroj: FB Barnängen Stockholm

Zdroj: FB Barnängen Stockholm

Primární cílovou skupinou značky jsou ženy ve věku 25 až 45 let. Nicméně Barnängen nabízí produkty i pro muže. „Značka je vhodná pro všechny, kteří ocení kvalitní produkty pro vyváženou tělovou péči,“ dodává Malenka.  

V České republice se na reklamní kampani podílely agentury Česká Produkční, Story TLRS a Astron Print. Mediální plánování a nákup má na starosti Wavemaker. PR zajišťuje agentura Bene Communication. 

-stk-