Pilsner Urquell s novou kampaní posouvá positioning

pondělí, 4. června 2018, 07:10 Reklama MediaGuru

Pivo Pilsner Urquell se v nové kampani od tradice přiklání více k současnosti, ukazuje „to nejlepší z nás“.

Pilsner Urquell spouští novou kampaň, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Pilsner Urquell spouští novou kampaň, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Pivní značka Pilsner Urquell rozšiřuje svou komunikační platformu a posouvá svůj positioning. Svou dosavadní komunikaci, postavenou na tradici a historii, rozšiřuje o současný pohled a ukazuje, že „životního naplnění může dosáhnout každý z nás”. V pondělí 4. června v tomto duchu spouští novou kampaň s názvem „To nejlepší z nás“.

„Záleží nám na tradici, která je předávána z generace na generaci – a chceme, aby Pilsner Urquell i v současnosti u spotřebitelů budil silné emoce. Proto dáváme naší komunikaci současný akcent. Vyzdvihli jsme příběhy lidí, kteří ve svém oboru něčeho dosáhli, ukazujeme jejich jedinečnost a odhodlání. To ostatně odráží náš vlastní příběh a trvalý závazek vyrábět pivo v nejvyšší kvalitě, které je oceňované po celém světě,“ vysvětluje marketingový ředitel Plzeňského Prazdroje Grant McKenzie.

Nová kampaň přináší čtyři příběhy různých lidí, jež spojuje zaujetí pro to, co dělají. Pilsner Urquell jako značka, která sdílí stejné hodnoty, tak chce touto komunikací „připít všem, kteří dosahují životního naplnění”.

Kampaň bude k vidění na českém a slovenském trhu po celý červen a červenec, poběží v televizi, na internetu, v tisku a outdooru. V červenci přibudou do kampaně další příběhy a nové formáty.

Příprava rozšířené strategie byla dokončena v únoru, kdy Pilsner Urquell vyhlásil tendr na její kreativní zpracování. Pro realizaci byla zvolena agentura Young & Rubicam. „Klíčové pro nás bylo, že Young & Rubicam představili dlouhodobý komunikační koncept, který přesně odpovídá naší strategii a kreativním ambicím značky,“ shrnuje Pauline Newman, manažerka integrované marketingové komunikace Plzeňského Prazdroje.

Produkci zajistila společnost Boogiefilms. Spot se natáčel tři dny v České republice na sedmi lokalitách. Režie se ujal Milan Balog, za kamerou stál Jan Velický. Autorem hudby je Viliam Bereš.

-stk-