Pařízkova Info TV Brno a Jižní Morava vysílá v ostrém režimu

neděle, 2. září 2018, 08:50 Aktuality, TV MediaGuru

Regionální televize, která je propojena s Rádiem Dálnice, ukončila testovací vysílání.

Info TV Brno a Jižní Morava, zdroj: TP Pohoda

Info TV Brno a Jižní Morava, zdroj: TP Pohoda

Regionální televize Info TV Brno a Jižní Morava ukončila v pátek 31. srpna 2018 zkušební vysílání a přešla do ostrého provozu. Program lze naladit na klasickou anténu v celoplošném multiplexu 4 a u vybraných poskytovatelů kabelové televize. Vysílá v Brně a v dalších městech jižní Moravy.

Televize chce nabízet dopravní zpravodajství minimálně čtyřikrát do hodiny, pohled na dopravní situaci ve městě i na hlavních tazích v kraji a původní regionální informace i zábavu.

„Televize je úzce propojena s Rádiem Dálnice, jediným čistě dopravním rádiem v České republice. Společnými silami chceme nabídnout zcela novou podobu dopravního zpravodajství, která tu dosud chyběla,“ říká Radim Pařízek, jednatel společnosti TP Pohoda, která je provozovatelem Info TV Brno a Jižní Morava.

Dopravní zpravodajství mají doplňovat i „pozitivně laděné zpravodajské reportáže”, které volně navazují na zpravodajský koncept mateřské
celostátní televize Relax – „Pohodové zprávy a To nej z regionů“.  Info TV Brno A Jižní Morava chce vytvořit i komunitu lokálních diváků, kteří se mají stát aktivními přispěvateli do denního vysílání.

Provozovatel plánuje rozšířit koncept Info TV i do pražského regionu v podobného informačně-zábavním duchu.

Mapa pokrytí Info TV Brno a Jižní Morava

Mapa pokrytí Info TV Brno a Jižní Morava

O Info TV Brno a Jižní Morava

Info TV Brno a Jižní Morava vysílá v Brně na kanálu 46 z vysílačů Barvičova a Jihlavská, v Adamově ji lze zachytit na kanálu 44 z Alexandrovy rozhledny, v Blansku na kanálu 44 z rozhledny Podvrší u Veselice, v Hodoníně z lokality Kapánsko na kanálu 46 a ve Znojmě z vrchu Deblínek na kanálu 46. Na území Jihomoravského kraje ji šíří rovněž kabelová společnost UPC Česká republika a další poskytovatelé kabelové televize a IPTV (např. Poda).

-mav-