Bea: JAD Productions je druhou nejlepší event agenturou světa

úterý, 4. prosince 2018, 13:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na soutěži Bea World Festival dosáhla česká společnost JAD Productions na druhé místo mezi světovými agenturami.

Zdroj: ČEA

Zdroj: ČEA

Další ročník světového eventového festivalu Bea World Festival, který se konal v portugalské Coimbře, má své vítěze. Za Českou republiku se na shortlist probojovalo pět českých agentur.

Nejúspěšnější z nich se stala JAD Productions která dosáhla na osm ocenění. Čtyři z nich získala za práci pro klienta Mercedes-Benz, který byl rovněž oceněn speciální cenou. Dále bodovala s prací pro adidas a pro platformu Loop. V celkovém hodnocení dosáhla na druhé místo mezi světovými agenturami.

Další českou firmou, která si odnesla ocenění, byla AV Media. Ta prezentovala projekt Festival Světel Valašsko v kategorii Low budget event.

Česká delegace na tomto festivalu čítala téměř 40 účastníků. Mezi nimi nechyběli zástupci korporátních společností, jakými jsou Nestlé, Lego, Škoda Auto, FTV Prima, Mercedes nebo město Valašské Meziříčí. V porotě zasedali tři zástupci České republiky, Milan Baka z Nestlé, Andrea Faflíková z Lega a Vít Rozehnal, spoluzakladatel agentury MVP events a zároveň místopředseda České eventové asociace (ČEA).

Na seznam všech vítězů se můžete podívat zde.

-stk-