Pietro Filipi má novou vizuální identitu od Najbrta

pátek, 1. března 2019, 13:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Studio Najbrt vytvořilo novou vizuální identitu pro módní značku Pietro Filipi.

Módní značka Pietro Filipi si nechala vytvořit novou vizuální identitu od studia Najbrt, zdroj: Pietro Filipi.

Módní značka Pietro Filipi si nechala vytvořit novou vizuální identitu od studia Najbrt, zdroj: Pietro Filipi.

Česká značka Pietro Filipi si nechala udělat novou vizuální identitu od grafického studia Najbrt. Jeho základem je stále černobílá varianta graficky zpracovaného názvu. Oproti dosavadní verzi však, stejně jako většina světových značek, „zeštíhlelo“.

Nové logo „zeštíhlelo“, zdroj: Pietro Filipi

Nové logo „zeštíhlelo“, zdroj: Pietro Filipi

Variantou vizuální identity je i možné doplnění místa původu, tedy Prague, které by se mohlo objevit například na nákupních taškách. „Označení původu je typické pro mnohé luxusní značky. Navíc Praze se postupně daří budovat kvalitní image na mezinárodní úrovni,” vysvětlul majitel značky Michal Mička.

Součástí nové vizuální identity je krom logotypu v názvu společnosti kompletně na míru sestavená vlastní abeceda, která má umožnit jednotnou identitu napříč komunikačními kanály, tedy od newsletterů, webových stránek až po tiskoviny.

Novinkou je rovněž grafický symbol kombinující úvodní písmena názvu, tedy PF. Zkrácená forma názvu bude využívána na visačky i na samotných výrobcích. S částí symbolu lze nadále pracovat formou rasteru, který lze aplikovat na balicí papír, tiskoviny, tašky nebo přímo na látky.

-stk-