Monika Jančová odchází z vedení digitálu TV Nova

pondělí, 11. března 2019, 07:25 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Změna ve vedení nových médií skupiny Nova, odchází Monika Jančová.

Monika Jančová

Monika Jančová

Televizní skupinu Nova opouští po více než dvanácti letech stávající šéfka digitálních médií a výzkumu TV Nova Monika Jančová. Jančová odchází z TV Nova po vzájemné dohodě. Kam budou mířit její další profesní kroky, není zatím jasné.

„Monika Jančová po vzájemné dohodě končí na pozici Head of Digital TV Nova. Moc jí děkujeme za dosavadní práci na projektech TV Nova a dosažené výsledky, jak při vedení sekce nových médií nebo jako vedoucí oddělení výzkumu. Nová média a digitální projekty skupiny TV Nova teď vstupují do nové etapy. Budeme je i nadále rozvíjet a inovovat,“ uvedl na dotaz MediaGuru.cz Petr Král, ředitel sekce nových médií a diverzifikace skupiny TV Nova.

Jak už jsme dříve informovali, Petr Král přišel do skupiny Nova loni na podzim a ujal se funkce ředitele digitálu a diverzifikace. Spolupracoval právě s Monikou Jančovou, která nadále zastávala post Head of Digital. Společně měli rozvíjet digitální aktivity skupiny Nova.

Monika Jančová je s televizí Nova spojena od roku 2006, kdy nastoupila na pozici výzkumné specialistky TV Nova, později se posunula do pozice šéfky výzkumu TV Nova. Od února 2015 do května 2017 vedla na Nově rozvojové projekty, předcházející čtyři roky řídila výzkumný tým a strategické projekty mateřské CME. 

-mav-