Wüstenrot jarní kampaní podporuje Půjčku ProBydlení

pátek, 5. dubna 2019, 10:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jarní kampaň Wüstenrotu se zaměřuje na podporu Půjčky ProBydlení a její konstantní splátky.

Klíčový vizuál k jarní kampani Wüstenrotu, zdroj: Wüstenrot

Klíčový vizuál k jarní kampani Wüstenrotu, zdroj: Wüstenrot

Začátkem dubna spouští Wüstenrot jarní kampaň, v níž se zaměřuje na hlavní přednost své Půjčky ProBydlení – na konstantní splátku po celou dobu trvání úvaru, tedy až 22 let.

„V době, kdy rostou úrokové sazby, je otázka velikosti měsíčních splátek klíčová pro většinu klientů. S Půjčkou ProBydlení ale mohou naši klienti tyto starosti hodit za hlavu. Garantujeme jim stále stejnou splátku po celou dobu trvání úvěru,“ říká Michal Pokluda, manažer produktů a marketingu finanční skupiny Wüstenrot. „Abychom během kampaně ještě zvýšili atraktivitu Půjčky ProBydlení, získají ji žadatelé bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření,“ doplňuje.

Kampaň se sloganem „Všechno vám vyroste, ale splátky ne“ představí Půjčku ProBydlení v obou dostupných variantách – bez ručení nemovitostí jako výhodný úvěr na rekonstrukce, tak se zajištěním nemovitostí jako alternativu k hypotečním úvěrům. Komunikace poběží až do konce května v rádiu na stanicích Evropa 2 a Frekvence 1, v outdooru v krajských městech, na internetu a sociálních sítí. Součástí jsou také PR aktivity. „V květnu bychom rádi kampaň oživili několika netradičními venkovními formáty,“ doplňuje Pokluda.

Kreativu připravila agentura Scholz & Friends.

-stk-