Pivo Excelent rozděluje kampaň podle věku

pondělí, 3. června 2019, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Excelent novou kampaní cílí na studenty i třicátníky, na každého míří trochu jinou komunikací.

Zdroj: Repro YT Excelent

Zdroj: Repro YT Excelent

Pivní značka Excelent odstartovala v květnu digitální kampaň #PoSvýOse. „Nová kampaň je určena pro všechny, co si užívají život a žijí ho podle svého. Pro ty, kteří respektují tradice a věci prověřené časem, ale berou si z nich to nejlepší, a dělají je po svém,“ vysvětluje na dotaz MediaGuru.cz marketingový manažer Martin Troup s tím, že cílem je především podpořit povědomí značky.

Kampaň přitom pracuje s rozdílnými exekucemi, jimiž chce Excelent oslovit spotřebitele dle věku. „Jednotlivým věkovým skupinám představujeme situace jim nejbližší, například studentská témata studentům nebo téma hypotéky třicátníkům apod. Celý kreativní koncept i formáty tomu byly přizpůsobeny,“ popisuje Troup.

Reklamní spot značky Excelent cílící na studenty

Tématem hypotéky se snaží Excelent přiblížit třicátníkům.

Kreativa kampaně vznikla v dílně nové agentury značky – Kindred. Produkci zajistila společnost Silencio s režisérským duem Klang.

Excelent se ve své komunikaci také dlouhodobě spojuje s ambasadory, mezi které patří například skater a organizátor závodů Tomáš Vintr. S osobnostmi z oblasti gamingu a sportu spolupracuje i v třetí sérii Excellent Challenge.

Jedna ze série Excelent Challenge

Pivní značka buduje rovněž své konceptové hospody, tzv. Excelent Puby, kterých má nyní sedm – po dvou v Liberci a Plzni a jeden v Ostravě, Hradci Králové a Brně. Kromě toho se dá Excelent koupit ve zhruba 80 klubech a 600 hospodách po celé republice.

-stk-