Skřivánek se přesouvá na Slovensko, do vedení Trendu

pondělí, 3. června 2019, 11:30 Tisk, Lidé MediaGuru

Člen managementu Vltava Labe Media Tomáš Skřivánek se přesouvá v rámci médií skupiny Penta na Slovensko.

Tomáš Skřivánek, foto: VLM

Tomáš Skřivánek, foto: VLM

Tomáš Skřivánek, který byl letos v únoru ve Vltava Labe Media (VLM) jmenován zástupcem ředitele redakcí se zodpovědností za strategické a rozvojové projekty Deníku, se nově přesouvá na Slovensko, kde bude zastávat post šéfredaktora ekonomického týdeníku Trend. Ten rovněž patří do mediálních aktivit skupiny Penta. O personální změně informoval web Mediálne.sk, který patří do stejné vydavatelské skupiny jako časopis Trend

„Týdeník Trend, jeho webové stránky, eventy a ročenky jsem vždy považoval za nejlepší ekonomickou mediální platformu nejen na Slovensku, ale i v Česku. Po dobu svého dvacetiročního působení v byznysových médiích jsem se Trendem nejednou inspiroval. Jsem rád, že se mohu stát členem této silné značky," uvedl ke svému nástupu Skřivánek. Ve vedení slovenského týdeníku střídá Branislava Benčata, který časopis řídil posledních šest měsíců.

Skřivánek v pondělí odpoledne uvedl, že si menší úvazek ponechává i ve Vltava Labe Media. Především s ohledem na rozjednané eventy a partnerství.

Tomáš Skřivánek má s ekonomickou žurnalistikou dlouholeté zkušenosti. Působil přes osm let ve vydavatelství Mladá fronta, kde zodpovídal za ekonomické tituly. Založil a dlouhá léta pracoval jako šéfredaktor ekonomického deníku E15. V minulosti postavil a vedl server Peníze.cz, začínal jako redaktor v MF Dnes a v Týdnu. Do skupiny VLM přišel v listopadu 2016, pracoval zde i jako šéfredaktor centrální redakce Deníku.

-mav-