BigBoard založil na reklamu v metru firmu MetroZoom

čtvrtek, 25. července 2019, 10:00 Outdoor MediaGuru

BigBoard Praha zřídil pro prodej reklamních nosičů novou společnost s názvem MetroZoom.

Foto: MediaGuru.cz

Foto: MediaGuru.cz

Nově vzniklá společnost MetroZoom, kterou na konci letošního června založila skupina BigBoard Praha, spustila v pražském metru kampaň na svou síť reklamních nosičů. Jak už jsme informovali, plochy dosud provozované firmou euroAWK převzal od července nejsilnější hráč na trhu venkovní reklamy, BigBoard Praha.

Firma MetroZoom na svých webových stránkách avizuje reklamním klientům síť prosvětlených CLV nosičů v pražském metru v počtu více než tisícovky a zároveň má v nabídce 114 digitálních HD LED panelů.

Z informací dále vyplývá, že MetroZoom bude při sestavování kampaní využívat big dat mobilního operátora. Kampaně chce tak cílit na konkrétní cílové skupiny a využívat bude i programaticky nasazovanou reklamu. Klientům chce mj. také nabízet výkonnostní model kampaní, kdy se platí jen za imprese v dané cílové skupině. Bude také možné propojit kampaně na digitálních LED obrazovkách se sociálními sítěmi.

Celkově je v nabídce MetroZoom 1196 reklamních nosičů v prostorách pražského metra. Jediným společníkem firmy je BigBoard Praha, jednateli jsou Marek Pavlas a Dana Svobodová.

-mav-