Alza uvádí další privátní značku, pod názvem AlzaErgo

úterý, 10. září 2019, 17:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

V pořadí třetí privátní značku přináší na trh Alza.cz. Pod názvem AlzaEgo zavádí novou kategorii polohovatelných produktů do domácnosti i kanceláří.

Pod novou privátní značkou nabízí Alza.cz třeba polohovatelný elektrický stůl, zdroj: Alza.cz.

Pod novou privátní značkou nabízí Alza.cz třeba polohovatelný elektrický stůl, zdroj: Alza.cz.

Společnost Alza.cz nadále rozšiřuje portfolio svých privátních značek. Po uvedení vlastní řady elektroniky AlzaPower a ekologických prostředků na praní AlzaEco nyní přichází se značkou AlzaErgo, pod níž nabízí polohovatelné produkty do domácnosti i kanceláří.

„Potvrdil se nám trend, že lidé kladou stále větší důraz na své zdraví doma i při práci. Proto jsme vytvořili samostatnou kategorii AlzaErgo, v níž budeme všechny tyto produkty sdružovat, “ vysvětluje business development manager Alza.cz Jan Rajdl.

AlzaErgo obsahuje nastavitelné pracovní stoly, držáky monitorů i televizní držáky na zeď, které pokryjí všechny běžné druhy televizorů. Jejich prodej spouští e-shop právě v těchto dnech, skladem je 43 modelů a zaváděcí ceny startují na 179 Kč.

Pilotní produkt – polohovatelný elektrický stůl – uvedl e-shop ještě pod označením AlzaPower. Hned zpočátku se prodaly výsuvných stolů stovky kusů. Podobný zájem vyvolaly později i nastavitelné držáky na monitory.

Na celou kategorii televizních držáků AlzaErgo platí až do 9. října zaváděcí ceny. Pro usnadnění nákupu připravuje e-shop i automatické párování produktů, aby se při výběru televize zákazníkovi vždy zobrazil i vhodný držák. Během podzimu pak přibude rozšířená nabídka polohovatelných držáků na monitory pro kanceláře i domácnosti.

-stk-