Amazon s Pumou dávají na trh vlastní značku oblečení

čtvrtek, 3. října 2019, 08:15 Aktuality, Retail MediaGuru

Amazon a Puma se spojily, aby uvedly na trh novou značku sportovního oblečení Care Of by Puma. Bude k dostání jen na Amazonu.

Zdroj: Amazon

Zdroj: Amazon

Internetový gigant Amazon se spojil se značkou sportovního vybavení a doplňků Puma a vytvořil kolekci zhruba 50 kusů oblečení pro muže a ženy pod novou značkou Care Of. Nabízí boty, tenisky, oblečení jako trička, legíny, mikiny a bundy. Podle sdělení zástupců Puma byla kolekce vytvořena na základě požadavků zákazníků.
 
Puma chce novinkou zasáhnout širší pole zákazníků, novinka totiž cílí na starší skupinu, než je klasický zákazník značky. Produkty a design mají mít vlastní identitu a být výrazně jiné než nabídka Pumy. Nová řada značky bude v prodeji exkluzivně přes různé stránky Amazonu, a to ve Francii, Německu, Itálii, Mexiku, Španělsku, Velké Británii a v USA.

Vlastní značka není pro Amazon nic nového, nabízí okolo 80 značek v různých kategoriích. Příkladem jsou třeba Mama Bear plenky nebo dětská výživa, občerstvení z Happy Belly a Wickedly Prime, káva Solimo. Oblečení také nabízí pod různými vlastními značkami ovšem spojit se s jinou známou značkou není až tak obvyklé. Zatím dal na trh jen kolekci ve spojení s americkou značkou J. Crew.

-zue-