Prima rozjíždí další seriál, jde o detektivní Einstein

středa, 2. října 2019, 08:10 TV MediaGuru

Vojtěch Kotek se vrací na televizi Prima v nově připravovaném seriálu Einstein.

Vojtěch Kotek v seriálu Einstein, zdroj: FTV Prima

Vojtěch Kotek v seriálu Einstein, zdroj: FTV Prima

Televize Prima začala natáčet další nový seriál, nese název Einstein a má obsahovat prvky detektivního žánru. Hlavní roli ztvární Vojtěch Kotek, který představuje praprapravnuka Alberta Einsteina a jako profesor vyučuje fyziku na univerzitě. Okolnosti ho poté donutí stát se poradcem při vyšetřování vražd.

Vedle Vojtěcha Kotka se v seriálu objeví Anna Polívková, Pavel Zedníček, Eva Josefíková nebo Veronika Freimanová. Seriál je zamýšlen jako minisérie, pravděpodobně určená pro víkendové vysílání hlavního kanálu TV Prima. Zde Prima v posledních letech nabídla několik původních seriálů s detektivními prvky (Polda, Černé vdovy, Temný Kraj), které se zařadily k nejsledovanějším pořadům televize. Kdy se novinka ve vysílání objeví, zatím Prima neuvedla. Pravděpodobně se tak stane v příštím roce.

Zahájení natáčení seriálu Einstein, zdroj: FTV Prima

Zahájení natáčení seriálu Einstein, zdroj: FTV Prima

„Věřím, že se Einstein zařadí k úspěšným minisériím jako je Temný kraj, Linka, Černé vdovy nebo Polda. Jsme rádi, že divákům televize Prima můžeme prostřednictvím našich seriálů přinášet jejich oblíbené tváře, jako je Bolek Polívka, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, David Matásek, Lukáš Vaculík nebo Tereza Kostková. Ani u Einsteina jsme nezůstali pozadu a vedle hlavní dvojice Vojty Kotka a Anny Polívkové, se budou diváci potkávat s Pavlem Zedníčkem, Evou Josefíkovou, Veronikou Freimanovou, nebo Markem Němcem,“ uvedla ředitelka výroby televize Prima Lucia Kršáková.

Prima v uplynulých dnech začala natáčet svůj nový dlouhodobý seriál Slunečná. Ve vysílání nahradí stávající seriál Krejzovi.

-mav-