Wunderman se mění na Wunderman Thompson

středa, 2. října 2019, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura Wunderman mění od října svůj název, nově bude vystupovat jako Wunderman Thompson.

Nové logo agentury Wunderman Thompson

Nové logo agentury Wunderman Thompson

Agentura Wunderman se v rámci globálního rebrandingu mění od 1. října na Wunderman Thompson. Nový název reflektuje fúzi dvou agentur v rámci skupiny WPP – Wunderman a J. Walter Thompson (JWT).

„Tímto spojením se stáváme ještě důležitějším hráčem na lokálním i globálním trhu.  U našich klientů chceme ještě intenzivněji rozvíjet to, co je nám již dnes vlastní – propojení kreativity, zákaznické zkušenosti, datové analytiky a personalizovaného marketingu s využitím moderních technologií,“ říká CEO agentury Bronislav Kvasnička. Pod Wunderman Thompson působí dnes na 90 trzích 20 000 zaměstnanců. V pražské pobočce jich pracuje přes 400.

Nově vzniklá agentura má také lépe reflektovat změny na trhu. „Při diskusích nejen s lokálními, ale i s globálními klienty, řešíme častý problém. Říkají: pomozte nám růst, pomozte nám najít nové služby, definovat segmenty, produkty, nová místa na trhu, nové příležitosti. Dnes agentury nejsou jen exekutivními dodavateli řešení, ale aby mohly na trhu obstát, musejí se svým klientům stát partnery a významně se podílet na tvorbě strategie. Takové strategie, která obsáhne zákaznickou zkušenost napříč všemi kanály komunikace, využití dat pro personalizaci i technologická řešení nejen pro oblast marketingu – a právě toto je dnes naším úkolem, naší každodenní výzvou,“ dodává Bronislav Kvasnička.

V rámci rebrandingu na Wunderman Thompson dochází ke změně názvu, jakékoliv další legislativně-obchodní informace zůstávají beze změny.

-stk-