Prima od ledna nasadí seriál Slunečná, vystřídá Krejzovi

čtvrtek, 19. prosince 2019, 14:40 TV MediaGuru

Příběhy ze statku Slunečná tvoří páteř nového dlouhodobého seriálu televize Prima. Ve vysílání se objeví poprvé na začátku ledna 2020.

Slunečná, zdroj: FTV Prima

Slunečná, zdroj: FTV Prima

Televize Prima uvede premiérový díl svého nového dlouhodobého seriálu Slunečná v sobotu 11. ledna 2019. Poté jej bude vysílat dvakrát týdně, vždy v úterý a ve čtvrtek od 20:15. V programovém schématu Primy nahradí Slunečná dosavadní seriál Krejzovi, který ve vysílání televize v letošním prosinci končí.

Slunečná má být rodinným romantickým seriálem. Líčí příběhy ze stejnojmenného statku a kolem nich rozvíjející se rodinné vztahy. V seriálu si zahrají např. Eva Burešová, Barbora Jánová, Marek Lambora, Oto Jirák, Eva Holubová nebo Filip Tomsa.

Za novým seriálem Slunečná opět stojí ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová, která se obklopila šéfscénáristou Reném Decastelo, ředitelkou výroby Lucií Kršákovou a producenty Simonou Brdičkovou a Ivanem Vodochodským

Prima tak po seriálu Krejzovi přichází s dalším původním seriálem, který staví proti konkurenční Ordinaci v růžové zahradě. Letošní podzimní díly seriálu Krejzovi sledovalo od září do poloviny prosince v průměru 530 tisíc diváků (15+), podíl na publiku dosáhl 14 % (ve skupině 15-69 to bylo 15 %).

-mav-