Prima a Nova začaly s podporou jarních TV formátů

čtvrtek, 9. ledna 2020, 14:20 TV MediaGuru

Nový seriál Slunečná se představí už o tomto víkendu, Nova začala podporovat reality show.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

Komerční televizní stanice Nova a Prima začaly podporovat své nové pořady pro letošní jarní sezónu. Prima promuje v outdoorové kampani svůj nový seriál Slunečná, Nova láká pomocí billboardů na novou řadu reality show MasterChef.

Seriál Slunečná je jednou z hlavních novinek letošního vysílání televize Prima. Premiérový díl televize uvede v sobotu 11. ledna. Půjde ale o předpremiéru, protože pravidelný vysílací čas nového seriálu vyhradila Prima na úterní a čtvrteční prime-time. Tedy do času, který do konce loňského roku zaujímal seriál Krejzovi. V novém seriálu si zahrají Eva Burešová, Barbora Jánová, Marek Lambora, Oto Jirák, Eva Holubová nebo Filip Tomsa

Slunečná se ve schématu Primy doplní s dalším dlouhodobým seriálem – Modrým kódem. Ten se vysílá každé pondělí a středu. Očekávanou novinkou ve vysílání Primy má být také návrat Zdeňka Pohlreicha v pořadu Superšéf. Prima by ho měla nasadit do vysílání v únoru. Víkendové vysílání zatím na začátku roku patří soutěži Máme rádi Česko, filmům a v únoru také repríze třetí řadě seriálu Polda.

Konkurenční Nova spustila teaserovou kampaň na novou řadu reality show MasterChef. Na billboardech prozatím uvádí, že se ve vysílání objeví „už brzy“.  Nové díly jsou připraveny také v případě pěvecké reality show SuperStar 2020. Připravuje se ve spolupráci se slovenskou televizí Markíza, která před koncem loňského roku odtajnila složení poroty. Oba pořady tak míří do jarního vysílání tuzemské komerční jedničky. Vedle toho sází Nova na osvědčené pořady: Ordinace v růžové zahradě 2, Specialisté nebo Výměna manželek, které se do vysílání vrátily už v tomto týdnu. Bližší informace o termínech nasazení a vysílání jednotlivých pořadů zveřejní Nova na konci příštího týdne.

-mav-