Online sportovní magazín Na startu zahájil ostrý provoz

pátek, 1. května 2020, 07:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Nový sportovní online magazín Na startu přešel do ostrého provozu, řídí ho Vilém Besser.

Redakce Na startu, zdroj: Mobile app

Redakce Na startu, zdroj: Mobile app

Od 1. května zahajuje svůj ostrý provoz nový online sportovní magazín s názvem Na startu. Šéfredaktorem webu je Vilém Besser, který dříve pracoval v Blesku nebo serveru Forum24.cz. Provozovatelem webu je firma Mobile app, kterou vlastní Barbora Kaloudová.

Podle Viléma Bessera má být obsah nového webu zaměřen na více oblastí. Vedle sportovních informací má přinášet také články o zdraví a zdravé výživě. Přilákat chce také dětské čtenáře, které chce ke sportu motivovat. Na stránkách webu přibývá sportovní obsah od poloviny března 2020, kdy nový online magazín zahájil zkušební provoz.

„Říkáme tomu sportovní web pro celou rodinu. Na našem portálu budou mít samozřejmě prostor zajímavé rozhovory se špičkovými sportovci i zpravodajství z těch nejsledovanějších sportů, ale věnovat se budeme také zdravému životnímu stylu, informování o méně sledovaných a známých sportech. V neposlední řadě pak budeme představovat šikovné mladé sportovce, kteří zatím na své objevení čekají,“ sdělil fotoreportér Pavel Hofman (Reflex, Blesk, Maxim, Forum24), který společně s bývalou sportovkyní a podnikatelkou Barborou Kaloudovou nový sportovní web založil.

Na startu od začátku spolupracuje také s Asociací amatérských sportů ČR. Ta prostřednictvím soutěží Talent roku a Hejtmanův pohár už deset let vede děti a mladé lidi ke sportu.

„Chceme oslovit nejen ty, kdo už se sportu věnují a sami aktivně sportují. Ve spolupráci s Asociací si klademe za cíl také oslovení dětí, které zatím sedí doma u herních konzolí a mobilů. Zapomínat nechceme ani na sporty v regionech,“ dodává Pavel Hofman.

-mav-