Rohlík spustil svou mini verzi, nabídne 1000 položek

pondělí, 6. dubna 2020, 07:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Rohlík mini má pomoci s rychlejším odbavením objednávek. Nabídne 1000 nejoblíbenějších produktů online supermarketu i vlastní závozová okna.

Zdroj: Rohlík.cz

Zdroj: Rohlík.cz

Od pondělí 6. dubna spouští online supermarket Rohlík svou mini verzi. Pod názvem Rohlík mini nabídne 1000 nejoblíbenějších produktů, které budou uskladněny v odděleném skladu. Rohlík tak chce urychlit odbavování objednávek a nabídnout další volná závozová okna. 

Na Rohlík mini navíc nebude nutné splnit při svém nákupu minimální výši objednávky. Vhodný je tak i pro zakoupení několika málo položek. Podle firmy je „ideální pro nákupy základních potravin do 30 položek“. Nákupy budou dovozeny už do pěti hodin od objednání, a to každý den od 8 do 22 hod. 

Rohlík mini je další z projektů, které firma Tomáše Čupra v uplynulých dnech představila. Od 27. března pod názvem Suchý Rohlík nabízí rozvoz trvanlivých potravin, domácích čisticích prostředků či toaletního papíru po celé České republice. Od neděle 29. března si mohou přes Rohlík Bistro lidé v Praze objednat čerstvé či chlazené jídlo z vybraných restaurací. Za první den zaznamenala služba 1200 objednávek. Tomáš Čupr také rozjel projekt Nakup bezpečně, který nabízí jednoduchou digitalizaci kamenným prodejcům. 

Rohlík Bistro zaznamenalo za první den 1200 objednávek

úterý 31. března 2020

-stk-