Margot mění koncept, z exotiky se vrací domů

středa, 29. července 2020, 13:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Margot radikálně mění strategii. Opouští exotiku a přesouvá se do domovského prostředí.

Zdroj: Repro YT Margot CZSK

Zdroj: Repro YT Margot CZSK

Margot přišla začátkem letních prázdnin s novou komunikací, jež reflektuje radikální změnu strategie značky. Od mladé úzce definované cílové skupiny se vrací k masovému publiku, stejně tak se z exotických krajin přesouvá domů, do prostředí hasičských závodů.

„Kampaň ,Pořádná chuť to dotáhnout´ představuje novou roli značky a jejím hlavním cílem je zvrátit pokles tržního podílu navýšením penetrace,“ vysvětluje důvody ke změně Tereza Dvořáková z marketingu společnosti Nestlé, do jejíhož portfolia značka Margot spadá.

Značka chce nyní mluvit k „obyčejným“ Čechům a Slovákům. „Jejich jádro je ve věku 35–55 let, ale spíš než věkem si je definujeme na základě životního stylu a hodnot. Jsou to lidi, pro které je spíš než kariéra, trendy a exotické dovolené důležitá jejich rodina a blízcí kamarádi,“ přibližuje Dvořáková s tím, že insight nové komunikace spočívá v tom, že Margot svou velikostí, chutí i složení dodá lidem chuť i sílu dotáhnout cokoliv do zdárného konce.

Kampaň bude až do konce srpna k vidění v televizi, na internetu a také v místě prodeje. Pod kreativou je podepsána agentura Ogilvy. Produkci zajistila společnost Boogie Films, postprodukci RUR a Soundsquare. Režie spotu se ujal Jan Prušinovský.

-stk-