Bageterie Boulevard jde do jižních Čech

neděle, 9. srpna 2020, 08:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Bageterie Boulevard otevřela svoji první pobočku v Jihočeském kraji v obchodním centru IGY v Českých Budějovicích a plánuje v tomto regionu další rozšiřování sítě.

V OC IGY v Českých Budějovicích je již celkově 44. pobočka řetězce v ČR, zdroj: Bageterie Boulevard

V OC IGY v Českých Budějovicích je již celkově 44. pobočka řetězce v ČR, zdroj: Bageterie Boulevard

Řetězec s rychlým občerstvením Bageterie Boulevard otevřel svoji první pobočku v Jihočeském kraji, konkrétně v obchodním centru IGY v Českých Budějovicích. Jedná se o 44. pobočku firmy v ČR a celkově už o 49. včetně zahraničních provozoven na Slovensku, v Německu a Dubaji. V letošním roce plánuje Bageterie Boulevard pokračovat v expanzi a připravuje otevření své jubilejní 50. pobočky.

Do budoucna počítá s další expanzí v jihočeském regionu, což potvrzuje i Markéta Krejčíková, ředitelka expanze, Bageterie Boulevard: „Uvědomujeme si velikost trhu v Českých Budějovicích a vnímáme i rostoucí poptávku po našich službách. Otevření naší první pobočky v Českých Budějovicích je prvním krokem v rozšiřování sítě našich služeb po celém jihočeském regionu.“

V nové českobudějovické pobočce jsou rovněž samoobslužné kiosky, kterými řetězec podporuje svůj fastline koncept.

V Českých Budějovicích také v nejbližší době spustí Bageterie Boulevard svou rozvozovou službu BB Domů. Firma rozváží své produkty od března, kdy začala v Praze, od té doby ho rozšířila do Brna, Plzně, Pardubic, Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem, Liberce a Kolína.

-zue-

Bageterie Boulevard otevře letos mimo Prahu deset poboček

středa 15. ledna 2020