Ikea otevírá další výdejní místo, tentokrát v Liberci

čtvrtek, 20. srpna 2020, 07:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Ikea otevře od pátku 21. srpna své druhé výdejní místo, a to v Liberci. Otevření třetího je naplánováno na 28. srpna ve Zlíně.

Během srpna stihne Ikea otevřít výdejní místo nejen v Liberci, ale i ve Zlíně, zdroj: Shutterstock

Během srpna stihne Ikea otevřít výdejní místo nejen v Liberci, ale i ve Zlíně, zdroj: Shutterstock

Nábytkářský řetězec Ikea otevírá své druhé výdejní místo, a to v Liberci. Objednávat zboží s doručením do tohoto výdejního místa mohou zákazníci na webu řetězce od pondělí 17. srpna. Od pátku 21. srpna 2020 si pak budou moci vyzvedávat první zásilky. Zásobování bude zajištěno z obchodního domu Ikea v Praze na Černém Mostě.

Výdejní místo bude otevřeno tři dny v týdnu a nachází na adrese Budyšínská 1400 v areálu hypermarketu Albert. Ceny za službu jsou odstupňovány podle celkové hmotnosti zboží v objednávce. Začínají na 99 Kč pro objednávky do 15 kg a maximální cena za tuto službu je 699 Kč u objednávek, které přesahují 200 kg.

Provozovat výdejní místo bude logistická společnost Hral, podobně jako první otevřené výdejní místo v Hradci Králové. „Týdně obsloužíme průměrně 250 zákazníků. Věřím, že výdejní místo v Liberci bude minimálně stejně úspěšné,“ říká Petr Pokorný, projektový manažer logistiky Ikea ČR.

Ikea postupně mění svůj dosavadní koncept, snižuje ceny a plánuje letos otevřít minimálně pět výdejních míst v regionech. Původně bylo v plánu míst sedm, koronavirová krize tento scénář trochu změnila. Další výdejní místo by mělo být otevřeno ve Zlíně 28. srpna.  

-zue-

Ikea otevře své první výdejní místo v Hradci Králové

čtvrtek 28. května 2020