Schéma ČT v lednu: nové seriály budou v pondělí a v pátek

úterý, 15. prosince 2020, 07:45 TV MediaGuru

Nové seriály České televize míří do pondělního a pátečního večerního vysílacího času. V neděli se nově představí i minisérie Božena.

Zdroj: ČT

Zdroj: ČT

V programovém schématu prvního kanálu České televize se v hlavním vysílacím čase od ledna příštího roku objeví nové seriály a pořady. Rozvržení schématu podle zaměření a žánrů zůstává stejné.

Pondělní večer je tak nadále vyhrazen detektivnímu žánru a českým původním seriálům. V pondělí se také představí jedna z novinek příštího roku, a to seriál Hlava Medúzy, který přinese příběhy z prostředí jihomoravské mordparty. 

Úterý a čtvrtky zůstávají zaměřeny na českou archivní tvorbu, v lednu příštího roku to konkrétně bude seriál Doktor Martin. Středeční večery patří kriminálnímu seriálu, vysílat se bude seriál Hříšní lidé Města pražského.

Pátky jsou vyhrazeny pro rodinný seriál, zde se v lednu objeví novinka Kukačky o záměně dětí v porodnici. V sobotu večer pokračuje zábava (Zázraky přírody) a v neděli opět původní dramatická tvorba. ČT na začátku nového roku uvede čtyřdílnou minisérii Božena o spisovatelce Boženě Němcové

Náhled programového schématu ČT1 v lednu 2021

  po út st čt so ne
19:00 Události Události Události Události Události Události Události
20:10 Hlava Medúzy Doktor Martin Hříšní lidé Města pražského Doktor Martin Kukačky Zázraky přírody Božena
  Reportéři ČT Dobrá čtvrť Hercule Poirot Gejzír 13. komnata    
21:30       Máte slovo Všechnopárty   168 hodin
22:00 zahraniční film český film zábavný pořad zábavný pořad zahraniční seriál zahraniční seriál kriminální film

Zdroj: Česká televize

-mav-