Digitální média CME i TV Nova povede Daniel Grunt

úterý, 16. února 2021, 16:20 TV, Lidé MediaGuru

Daniel Grunt bude nově zodpovídat za digitální média společnosti CME a také za sekci nových médií televize Nova.

Daniel Grunt, zdroj: FTV Prima

Daniel Grunt, zdroj: FTV Prima

Daniel Grunt nastupuje do funkce Head of Digital společnosti CME. Přebírá zároveň roli Petra Krále, ředitele sekce nových médií a diverzifikace TV Nova, který působil na Nově od konce roku 2018. Grunt se na Novu vrací, v obdobné pozici zde pracoval před více než deseti lety.

„Těší mě, že se vracím na Novu a vnímám to jako velkou výzvu. Povedu oblast nových médií CME a současně napřímo digitál v České republice a na Slovensku. Mým úkolem bude nejen rozvíjet digitální platformu Voyo, ale také pracovat na dlouhodobé strategii společnosti,“ uvedl ke svému nástupu Daniel Grunt.

Daniel Grunt odešel v loňském roce z podobné pozice na konkurenční televizi Prima. Nová média na TV Prima řídil sedm let. Před svým příchodem na Primu vedl nová média ve vydavatelství Sanoma Media Praha, kde pracoval přibližně rok a půl. Více než dva roky, v období 2008-2010, řídil veškeré internetové aktivity TV Nova. Před tím byl marketingovým a produktovým ředitelem internetového portálu Centrum.cz. Působil také jako manažer pro oblast multimédií ve společnosti Nokia Czech Republic.

Jde tak o další změnu v managementu TV Nova v letošním roce. Pozici programové ředitelky opustila na začátku roku Alex Ruzek, nahradila ji Silvia Majeská. Na post marketingového ředitele přišel také Jakub Strýček, který se rovněž na Novu vrátil.

-mav-