O sociální sítě Orlen Unipetrol se stará Story TLRS

pátek, 2. dubna 2021, 08:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Skupina Orlen Unipetrol si na správu sociálních sítí zvolila agenturu Story TLRS.

Zdroj: Benzina Orlen

Zdroj: Benzina Orlen

Rafinérská a petrochemická skupina Orlen Unipetrol si na správu sociálních sítí vybrala digitální agenturu Story TLRS. Jejím úkolem je šířit povědomí o skupině v oblasti společenské odpovědnosti, probíhajícího korporátního rebrandingu a podporovat dceřinou síť čerpacích stanic Benzina Orlen. Pro tu vytvořil tým agentury zcela nový vizuální styl příspěvků, ve kterém je akcentován občerstvovací koncept Stop Cafe a propagace otevírání nových stanic v Česku a na Slovensku.

„Ze zkušenosti víme, jak s pomocí zajímavého, na míru šitého obsahu budovat aktivní komunitu fanoušků. Společně s Orlen Unipetrolem tak na sociálních sítích oslovíme komunitu řidičů mixem tipů na bezpečné řízení i zdravé stravování na cestách a výhodných komerčních nabídek,” popisuje za agenturu Šimon Novák.

Cílem spolupráce je oslovit nové zákazníky a ukázat jim, že čerpací stanice Benzina Orlen nabízí široký sortiment doplňkového zboží a občerstvení. 

„Skupina Orlen Unipetrol zahrnuje výzkumná centra, výrobní závody, obchodní společnosti a různé produktové značky. Proto je naše komunikace hodně pestrobarevná – od výzkumných, výrobních a korporátních sdělení přes společensky odpovědná témata až po inovativní brandy, jako je Benzina, Verva nebo Stop Cafe. Segmentové komunikační přístupy a jejich společná koordinace jsou proto velkou výzvou. Jednou ze tří agentur, které uspěly ve výběrovém řízení, je společnost Story TLRS. Tato agentura představila velmi zajímavý a kreativně rozpracovaný plán komunikace našich strategických témat s využitím velkého množství formátů na sociálních sítích,” vysvětluje Jiří Hájek, ředitel korporátní komunikace skupiny Orlen Unipetrol.

-stk-