Prima Cool vysílá 12 let, nasadí seriál Operace Kondor

čtvrtek, 1. dubna 2021, 11:15 Aktuality, TV MediaGuru

Tematický kanál Prima Cool si 1. dubna 2021 připomíná dvanáct let na českém televizním trhu.

Operace Kondor, zdroj: FTV Prima

Operace Kondor, zdroj: FTV Prima

Tematický kanál Prima Cool si 1. dubna 2021 připomíná dvanáct let na českém televizním trhu. Při této příležitosti zařadí premiéry akčního filmu Ochránci a špionážního seriálu Operace Kondor

Narozeninový večer bude na Prima Coolu patřit premiéře akčního filmu Ochránci, ruské odpovědi na fenomén Avengers. Od 28. dubna zahájí seriál Operace Kondor, který vznikl na motivy špionážního románu Šest dní Kondora.

Mezi vlajkové pořady stanice Prima Cool patří dlouhodobě seriály Simpsonovi, Teorie velkého třesku, Ajťáci, Hvězdná brána nebo filmy. „Prima Cool je úspěšná především mezi mladšími diváky. V mladší cílové skupině 15–54 je průměrný share kanálu v prime time za uplynulý rok 4,46 %. Prima Cool patří i nadále mezi naše programové priority a chceme se jejímu rozvoji intenzivně věnovat,“ sdělil programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Televizní upoutávky rozšíří staniční identy s tematikou puberty a kampaň doplní také outdoorová a printová reklama. Součástí narozeninových oslav bude i nový projekt ve spolupráci s delfínem Adolfeenem… #necosechysta #necumname.

Narozeninová kampaň Prima Cool, zdroj: FTV Prima

Narozeninová kampaň Prima Cool, zdroj: FTV Prima

„Televizní kampaň bude mít přesah i do dalších mediatypů, včetně sociálních sítí, ústředním claimem kampaně je: „A jak mutuje tvoje bedna?“ V den narozenin budou mít fanoušci také možnost nahlédnout do zákulisí příprav a výroby oblíbených upoutávek,“ uvedl marketingový ředitel televize skupiny Prima Aleš Pýcha. 

-mav-