Nova natáčí nové díly seriálu Policie Modrava

pondělí, 7. června 2021, 10:25 TV MediaGuru

Televize Nova začala na Šumavě natáčet čtvrtou řadu svého seriálu Policie Modrava.

Natáčení čtvrté řady Policie Modrava, zdroj: TV Nova

Natáčení čtvrté řady Policie Modrava, zdroj: TV Nova

Televize Nova začala natáčet nové díly svého divácky úspěšného seriálu Policie Modrava. Půjde o čtvrtou řadu tohoto krimi seriálu z šumavského prostředí. Další díly vznikají po třech letech od posledního natáčení. Režisérem nové řady je opět Jaromír Soukup. Natáčet se začalo v obci Srní.

Hlavní hrdinkou nových dílů zůstává kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové a její vyšetřovací tým stále tvoří Filip Tomsa, Jaroslava Stránská, Zdeněk Palusga, Michal Holán, Matěj Dadák, Jan Monczka a další. Chybět nemají ani herci Stanislava Jachnická, Jana Boušková, Táňa Medvecká, Václav Krátký nebo Martin Zahálka. Objeví se i Jaroslav Satoranský

TV Nova v těchto dnech reprízuje díly z dřívějších řad seriálu. Vysílá je každé úterý od 20:20, zároveň jsou k dispozici také na videoplatformě Voyo.

Dosud poslední třetí řada Policie Modrava se vysílala na podzim roku 2019. Třetí řadu Policie Modrava sledovalo v průměru 1,9 mil. diváků starších 15 let (podíl 45,7 %). Divácky byl o cca 100 tisíc diváků úspěšnější než druhá řada, která se vysílala na podzim roku 2017.

-mav-