O2 TV uvede kanál Premier Sport 2, přinese Ligu mistrů

středa, 4. srpna 2021, 13:35 Aktuality, TV MediaGuru

O2 TV rozšiřuje sportovní fotbalovou nabídku, spouští kanál Premier Sport 2. Do nabídky také zařazuje nové sportovní stanice skupiny Nova. Na trhu naopak končí kanály Digi Sport.

Studio Ligy mistrů O2 TV, zdroj: O2

Studio Ligy mistrů O2 TV, zdroj: O2

Televize O2 TV spustí nový kanál Premier Sport 2, který bude z Ligy mistrů UEFA vysílat úterní první a středeční třetí volbu. Ke spuštění dojde v úterý 17. srpna, kdy přijdou na řadu souboje v play off o postup do základní skupiny UEFA Champions League. Tato stanice vznikne přímo v redakci O2 TV Sport. Připraveno bude i nové studio s 3D grafikou a virtuální realitou.

„Na výrobě kanálu se bude podílet kompletní tým včetně moderátorů a komentátorů z O2 TV Sport. Vedle Ligy mistrů UEFA zařadíme do programu stanice Premier Sport 2 také přenosy z Premier League, NFL, MLB, UFC nebo basketbalové Euroligy," sdělil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Od 13. srpna 2021 rovněž zařadí O2 TV do své nabídky nové kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4, které zprostředkují zápasy nejvýznamnějších fotbalových soutěží (Liga mistrů UEFA, Bundesliga, Serie A, LaLiga). 

O2 TV vysílá všechny zápasy tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže Fortuna:Ligy a pro sezonu 2021/2022 má v nabídce také anglickou Premier League (práva drží Telly, která Premier Sport poskytuje i O2, od r. 2022 bude mít práva Skylink). 

„Vůbec poprvé se na českém trhu objeví všechny klíčové soutěže na jednom místě. Na předplatitele O2 TV čekají v nadcházející sezoně tisíce hodin přímých přenosů z Fortuna:Ligy, Ligy mistrů UEFA, anglické Premier League, německé Bundesligy, italské Serie A či španělské La Ligy. Dále nechybí ani hokejová extraliga, tenisový okruh WTA nebo to nejlepší z bojových sportů," uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

Zdroj: O2 TV

Zdroj: O2 TV

Nové stanice Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4 budou součástí tarifů O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business i nového předplaceného tarifu O2 TV Sport Plus (299 Kč na třicet dní), který na osmi HD kanálech (O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, ČT sport, Premier Sport, Premier Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4) nabídne všechny sporty na jednom místě.

Nové sportovní stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 a rovněž kanál Premier Sport 2, na nějž drží licenci O2 TV, nabídne také operátor T-Mobile TV. Tyto nové kanály nahradí stanice Digi Sport, které na trhu končí. K obměně kanálů postupně dojde v jednotlivých televizních službách T-Mobile.

Nova spustí 13. srpna kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4

středa 4. srpna 2021

-mav-