Zoot má novou vlastní módní značku Metroopolis

čtvrtek, 2. září 2021, 13:20 Aktuality, Reklama, Internet & Mobil MediaGuru

Zoot uvádí na trh další vlastní značku oblečení s názvem Metroopolis. Její tváří je herečka Hana Vágnerová.

Kampaň se fotografovala na Staroměstském náměstí v Praze, zdroj: Zoot

Kampaň se fotografovala na Staroměstském náměstí v Praze, zdroj: Zoot

Módní e-shop Zoot uvádí na trh novou privátní značku pod názvem Metroopolis. Tváří se stala herečka Hana Vagnerová, která se objeví i v aktuální kampani. Metroopolis cílí na ženy a nabídne od poloviny září zhruba 90 modelů oblečení ve stylu sportovní elegance v prémiovém segmentu. 

„Z výzkumu nám vyplynulo, že naše zákaznice mají zájem o tento městský styl, který nám v nabídce chyběl. Proto jsme přišli s naší vlastní značkou,“ uvádí Martin Šporcl, Head of Private Labels v Zoot. Tým Martina Šporcla vytvořil také logo a návrhy modelů pak interní tým Zootu. Na tvorbě kolekce, která vzniká v Číně, pracovali zhruba jeden rok. Objevit by se postupně měla i v kamenných prodejnách Výdejny radosti, které nyní e-shop provozuje přes partnery.

Novou značku koncipovali tak, aby šly jednotlivé kusy vzájemně snadno kombinovat. Prvních 12 modelů kolekce jde do prodeje od 4. září 2021. Na oblečení jsou uschované souřadnice, které odkazují na jedno z typických míst setkávání – Pražský orloj. V příštím roce by měla přijít na trh i kolekce zaměřená na muže. E-shop má ještě další vlastní značky Zoot.lab, Zoot Baseline, Zoot Original, Ojju.

Prodeje podpoří kampaň, která začíná s prodejen kolekce a poběží až do konce října. Vytvořil ji in-house marketingový tým Zootu a objeví se především na sociálních sítích, na Youtube a případně v outdooru.

Zoot: Pořád platí, že jsme bráni jako český lovebrand

úterý 10. srpna 2021

-zue-