Slunečná se ve čtvrtek odvysílá prozatím naposledy

čtvrtek, 16. prosince 2021, 12:00 Aktuality, TV MediaGuru

150. díl seriálu Slunečná, který Prima odvysílá ve čtvrtek, bude prozatím posledním dílem tohoto seriálu. Několik dílů je ale předtočených a Prima je chce odvysílat v příštím roce.

Slunečná, zdroj: FTV Prima

Slunečná, zdroj: FTV Prima

150. díl seriálu Slunečná, který Prima zařadí ve čtvrtek 16. prosince, je posledním dílem před koncem sezóny a zároveň prozatím posledním dílem tohoto seriálu. Prima ale několik dílů předtočila a divákům je chce nabídnout v příštím roce. Zatím ale není jasné, kdy a v jakém čase se ve vysílání objeví.

„Máme natočené další díly, na které se diváci mohou těšit na televizních obrazovkách v příštím roce. O termínu jejich uvedení budeme včas informovat," uvedla TV Prima.

Jak už jsme informovali, obvyklý vysílací čas seriálu Slunečná zaujme od ledna 2022 nový seriál ZOO. Vysílat se bude v úterý a ve čtvrtek. Zahájit by měl předpremiérou v neděli 9. ledna 2022, pravidelně pak půjde od úterý 11. ledna 2022.

Slunečná patří k nejsledovanějším pořadům TV Prima. Letos na podzim (září až prosinec 2021) pořad v průměru podle dat ATO Nielsen-Admosphere sleduje téměř 1,2 mil. diváků starších 15 let. 

Seriál ZOO zahájí 9. ledna, pak půjde v časech seriálu Slunečná

čtvrtek 9. prosince 2021

-mav-