Asko – Nábytek uvádí novou marketingovou kampaň

středa, 5. ledna 2022, 07:25 Aktuality, Reklama, Retail MediaGuru

Asko – Nábytek přichází s inovovanou komunikační kampaní. Vizuály se budou měnit podle ročního období a spoty mají novou hudbu.

Asko bude měnit vizuály podle ročního období, zdroj: Asko-Nábytek

Asko bude měnit vizuály podle ročního období, zdroj: Asko-Nábytek

Obchodní řetězec Asko – Nábytek vstupuje do nového roku s inovovanou marketingovou kampaní. Jejím cílem je profilovat společnost jako první volbu při výběru nábytku a představit ji jako experta v oblasti sedacích souprav, ložnic a kuchyní.

„Kampaň s názvem ‚Jednička pro váš domov’ navazuje na komunikační linku započatou v roce 2020, nyní však dostává zcela novou, modernější a vizuálně propracovanější podobu. Kampaň proběhne také v mnohem masivnější podobě,“ přibližuje Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka společnosti Asko - Nábytek.

Rozsáhlá kampaň bude k vidění v tisku, TV, rádiu, online i na OOH nosičích. Vizuální pojetí bude u vybraných formátů obměňováno podle aktuálního ročního období. Kreativnějšího zpracování se dočkají zejména billboardy a bigboardy, které budou vypracovány s 2D nástavbou a symbol jedničky, ústřední sdělení kampaně, bude provedeno ve 3D. Rozmístěny budou v České republice a na Slovensku, a to ve všech 21 městech, kde má řetězec pobočky. „Intenzivní outdoorová kampaň se uskuteční každý druhý měsíc, za celý rok tedy plných 6 měsíců,“ upřesňuje Andrea Štepánová.

Úprav se dočkaly i televizní a rádiové spoty, které doprovází nový chytlavý hudební podkres. Změny čekají také všechny pobočky společnosti, jejich podoba se postupně sjednotí s aktuálním vizuálním stylem. O kompletní realizaci rádiových a televizních spotů, stejně jako tištěných vizuálů, se postaralo zlínské produkční studio IS produkce. Televizní reklama proběhne v rámci Prima Group, sponzoring se objeví na stanicích TV Nova a TV JOJ, rádiové spoty pak na vybraných rozhlasových stanicích.

Asko dává na e-shop kompletní sortiment dekorací

pátek 12. listopadu 2021

-zue-