Startuje nový ročník soutěže Lemur, uzávěrka je 27. března

úterý, 1. února 2022, 07:25 Aktuality, PR MediaGuru

APRA zahajuje nový ročník oborové soutěže Lemur – Česká cena za public relations. Přihlášky přijímá do 27. března.

Zdroj: APRA

Zdroj: APRA

Asociace public relations (APRA) otevírá sedmnáctý ročník oborové soutěže Lemur – Česká cena za public relations. Uzávěrka přihlášek je 27března, vyhlášení výsledků se bude konat v první polovině června.

Letošní novinkou v soutěži je uzavření partnerství s mezinárodní soutěží Sabre Awards. Projekty, které zvítězí v kategoriích Komunikační disciplíny získají přihlášku své práce do Sabre a možnost se porovnat s dalšími zahraničními projekty v této prestižní soutěži,“  přibližuje partnerství Patrik Schober, předseda výkonné rady APRA.

Soutěžící mohou své projekty přihlašovat do kategorií rozčleněných do čtyř skupin: Komunikační disciplíny, Oborové kategorie, Komunikační nástroje a Řízení kampaní. I letos bude oceněna osobnost za přínos oboru a práci tiskových mluvčí. Ti získají speciální cenu v podkategorii Tiskový mluvčí státní správy a Tiskový mluvčí soukromého sektoru. Mluvčí budou nominováni odbornou veřejností prostřednictvím nominačního formuláře a jejich kvality bude hodnotit porota složená ze zástupců médií a předních odborníků na PR a marketing.

-stk-