Billa si v tendru na PR vybrala agenturu Ogilvy PR

pondělí, 2. května 2022, 06:20 Aktuality, PR MediaGuru

Obchodní řetězec Billa ČR si ve výběrovém řízení na PR služby vybrala agenturu Ogilvy PR.

Zdroj: Billa

Zdroj: Billa

Obchodní řetězec Billa ČR si ve výběrovém řízení na PR služby vybrala agenturu Ogilvy PR. Ta zajišťuje pro nového klienta od 1. dubna komunikační aktivity zaměřené na korporátní, produktová a CSR témata včetně krizové komunikace. V tendru vyhrála Ogilvy PR i část zastřešující interní komunikaci, která zahrnuje také přípravu interního časopisu společnosti Billa s názvem Společně. Spolupráce byla mezi Billou a Ogilvy PR podepsána na další až tři roky.

„Poměrně atypická pro nás byla forma tendru, kdy jsme s týmem řešili případovou studii přímo na místě v časovém limitu ihned poté, co jsme byli seznámeni se zadáním,“ vysvětluje Václav Rambousek, Account Director Ogilvy PR.

PR divize Ogilvy se v rámci spolupráce bude starat o vztahy s médii, korporátní, produktovou i interní komunikaci řetězce Billa.

„Věříme, že se nám společnými aktivitami podaří upevnit postavení značky Billa na českém maloobchodním trhu. Budeme pokračovat v budování její dlouhodobé image s akcentem na dostupnost zejména čerstvých potravin od českých producentů. Zároveň se více zaměříme na zvýšení povědomí o našich privátních značkách, jako je například Vocílka, Česká farma, Clever nebo Billa,” doplňuje Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace a tisková mluvčí Billa ČR.

-mav-