CNC mění online předplatné, spouští „časopisecký Netflix" Premium Plus

úterý, 10. května 2022, 15:15 Tisk, Internet & Mobil MediaGuru

Nová služba Premium Plus centralizuje přístup k placenému online obsahu společnosti Czech News Center. Je do ní zahrnuto více titulů a zároveň nabízí rozšířené služby.

Zdroj: Czech News Center

Zdroj: Czech News Center

Czech News Center (CNC) mění svou dosavadní prémiovou službu pro placený internetový obsah. Nově nabízí v jednom předplatitelském účtu  obsah označený jako „premium" z větší části svého portfolia rozšířený o elektronické verze všech novin a časopisů. Měsíčně vyjde nová služba Premium Plus na 199 Kč, v nabídce je také zkušební provoz za 1 Kč pro první měsíc čerpání.

Uváděná služba Premium Plus je nad rámec původního předplaceného obsahu z Blesk.cz, Reflex.cz a iSport.cz nově rozšířená i o další tituly z portfolia Czech News Center, jakými jsou Svět motorů a web Auto.cz, Živě.cz, E15.cz, Maminka nebo Blesk pro ženy. Součástí balíčku Premium Plus jsou jejich prémiové články a fotogalerie, ale také elektronická verze všech CNC deníků či časopisů na iKiosek.cz, dostupná ještě před stánkovým prodejem.

„Rozšířené Premium Plus vnímáme jako mezikrok ke zcela novému produktu, pracovně mu říkáme Netflix na časopisy. V aktuální fázi se snažíme zjednodušit a sjednotit systémy předplatného, kterých jsme měli příliš mnoho pro různé produkty. A budeme i dál maximálně zjednodušovat a konsolidovat. Ta finální vize v budoucnu je taková, že zákazník se registruje jen jednou, pod jedním uživatelským účtem do multimediální platformy s množstvím různého obsahu a výhod napříč úplně všemi našimi produkty,” popisuje Petr Král, který má v CNC na starost strategii a konsolidaci veškerého placeného obsahu.

-mav-