KFC rozšiřuje rostlinné menu o nugety Veggets

pátek, 30. září 2022, 07:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

KFC rozšiřuje svou rostlinnou nabídku, přidává do ní novinku v podobě nuget Veggets.

Novinkou v nabídce KFC jsou rostlinné Veggets, zdroj: KFC.

Novinkou v nabídce KFC jsou rostlinné Veggets, zdroj: KFC.

KFC reaguje na zvýšenou poptávku českých spotřebitelů po rostlinných alternativách k masu a přidává do své nabídky rostlinné nugety Veggets. 

„V KFC jdeme s dobou, sledujeme trendy a vnímáme také přání našich zákazníků. Naše nabídka se sýrem halloumi, která už nějaký pátek stálou nabídku osvěžuje, má u zákazníků velký úspěch. A my jsme se rozhodli, že chceme jít ještě dál. Zákazníci tak mohou poprvé v historii českého KFC ochutnat čistě rostlinné nugetky Veggets,“ přibližuje Ivana Makalová Dlouhá, Market Director KFC Czech.

Veggeetky nabízí KFC v několika variantách – na výběr je mezi menšími Veggets s třemi a šesti kusy, nebo menu s devíti či kyblík s patnácti kousky. Novinkou cílí KFC nejen na vegetariány, ale i na ty, kteří chtějí svou spotřebu masa vědomě omezovat. 

Rostlinnou nabídku rozšiřují i další řetězce rychlého občerstvení – McDonald’s nabízí svou řadu Veggie, Burger King nedávno ke svému bezmasému Whopperu přidal rostlinné Long Chicken, Cheese Burger, eeChilliCheese Burger Pocket Wrap. 

-stk-