Hornbach pokračuje v edici Dílo, přichází s křeslem

úterý, 31. ledna 2023, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hornbach uvádí další část ze své kampaně Edice Dílo. Tentokrát se spojuje se švédským studiem Front/.

V rámci kampaně Edice Dílo představuje Hornbach křeslo Green Hideaway, zdroj: Hornbach.

V rámci kampaně Edice Dílo představuje Hornbach křeslo Green Hideaway, zdroj: Hornbach.

Hornbach pokračuje ve své mezinárodní kampani Edice Dílo, v níž představuje designové kousky, jež si každý může vyrobit doma z materiálu sortimentu tohoto hobby marketu. Tentokrát ve spolupráci se švédským studiem Front/ uvádí křeslo Green Hideaway. 

Kampaň bude zahájena na českém, slovenském a švédském trhu 30. ledna, další země budou následovat. Se sloganem „Navrhl Front/ ve Švédsku. Vyrobeno tebou.“ Bude k vidění v televizi, outdooru, printu i na intenretu. Stavět bude na webové stránce  www.hornbach.cz/dilo, kde je možné si stáhnout 22stránkový magazín s příběhem a myšlenkou křesla Green Hideaway, ale také s ilustrovaným návodem se šablonou na výrobu, seznam materiálu a nářadí pro stavbu křesla.

Křeslo Green Hideaway bylo navrženo jako zelené útočiště či úkryt, jež stírá hranice mezi interiérem a exteriérem. „V našem stále přetechnizovanějším světě se čas strávený v zeleni často krátí, proto Green Hideaway nabízí každému kousek přírody třeba v obývacím pokoji. Příroda má na lidi prokazatelně uklidňujícího účinek. Zapojení živého zeleného světa do našeho Díla bylo pro nás zvláště v této neklidné době přesně tím správným rozhodnutím,“ říká David Kolář, vedoucí marketingu společnosti Hornbach Česko a Slovensko. 

V rámci kampaně Edice Dílo již bylo v roce 2018 představuje křeslo od dánského designéra Sigurda Larsena, o rok později následoval stolek Utsuri Tabele od japonského designéra Yo Shimada. 

Pod kampaní je podepsána berlínská agentura Heimat. Produkci měla na starosti společnost HeimatMedia Productions. Režie se ujal Harun Güler. Hudbu složil Henric Schleiner. Fotografie vytvořil Frank Hülsbömer, ilustrace jsou dílem Andrého Gottschalka. 

-stk-