Prima přesouvá Dobré zprávy na pondělí, začíná Místo zločinu ČB

pondělí, 2. ledna 2023, 11:05 Aktuality, TV MediaGuru

Seriál televize Prima Dobré zprávy se bude od ledna vysílat v pondělí večer. První díl nabídne 2. ledna také novinka České televize Místo zločinu České Budějovice.

Dobré zprávy, zdroj: FTV Prima

Dobré zprávy, zdroj: FTV Prima

Televize Prima přesouvá od nového roku svůj seriál Dobré zprávy ze středečního hlavního vysílacího času na pondělní večer. V novém čase se poprvé představí v pondělí 2. ledna od 20:15. Na podzim vysílala Prima v pondělí večer seriál Pálava, jehož příběh se uzavřel. Středeční lednové večery Prima vyhradí pořadům k prezidentským volbám. Nakonec už od tohoto týdne se do úterního a čtvrtečního vysílání Primy vrátí seriál ZOO.

Novinkou pondělního vysílání je od 2. ledna také seriál České televize Místo zločinu České Budějovice. Je volným pokračováním seriálů Místo zločinu Plzeň a Místo zločinu Ostrava. Vysílat se bude každé pondělí od 20:10. Třináctidílný seriál je inspirován skutečnými příběhy. Hlavní role v seriálové novince ztvární vyšetřovatelé v podání herců Davida Novotného, Judit Pecháček (Bárdos), Leoše Nohy, Filipa Březiny a Pavly Beretové.

Další nové pořady pro zimní a jarní vysílání 2023 bude Česká televize přidávat v následujících týdnech. V úterý a čtvrtek zařadí reprízy seriálu Vyprávěj.

Novinky začne od tohoto týdne nasazovat také TV Nova. V úterý 3. ledna bude mít premiéru nový komediální seriál o střídavé péči Jedna rodina. Na konci týdne, v neděli 8. ledna, zahájí repríza první řady seriálu Odznak Vysočina, na kterou poté naváže premiérová druhá řada.

-mav-